nieuws

MoneyView maakt annuïtaire en lineaire hypotheek vergelijkbaar

Financiële planning

MoneyView heeft een nieuwe berekeningsmodule toegevoegd aan haar AeQuote productlijn waarmee adviseurs annuïteiten- en lineaire hypotheken op basis van netto maandlasten met elkaar kunnen vergelijken. Ook de verplichte premie voor de overlijdensrisicoverzekering kan in de vergelijking worden meegenomen.

MoneyView maakt annuïtaire en lineaire hypotheek vergelijkbaar

Met de nieuwe vergelijkingsmodule kunnen de netto maandlasten van meer dan 60 hypotheken worden vergeleken, waarbij rekening wordt gehouden met de meest actuele rentestanden en verschillende leningdelen met verschillende rentes worden doorgerekend. Voor de berekening van de overlijdensrisicopremie kan de adviseur kiezen voor de verzekering met de laagste premie of voor het product van een aanbieder die hij zelf aanwijst. De nieuwe module kan net als andere AeQuote modules worden gekoppeld aan MoneyView Advisa.

Reageer op dit artikel