nieuws

Nieuwe AMweb live!

Financiële planning

Het vernieuwde AMweb is live! Het grootste online platform voor de professional in de financiële dienstverlening is nog beter afgestemd op de specifieke wensen van zijn bezoekers. Wij heten u van harte welkom op onze vernieuwde website! Naast de vertrouwde onderdelen als nieuws, opinie, vacatures bestaat er nu de mogelijkheid om via themapijlers dieper de materie in te gaan.

 

  • Via de pijlers branche, pensioen, financiële planning, sociale zekerheid en schade bent u als bezoeker altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken binnen uw vakgebied.
  • Binnen een pijler is er aandacht voor nieuws, blogs, dossiers, video’s, peilingen, downloads en whitepapers.
  • Daarnaast bieden wij partners de mogelijkheid om eigen content te publiceren via AMweb. 

Discussie 

AM juicht een levendige, open, inhoudelijke & respectvolle discussie over de financiële dienstverlening op de website toe. Om die reden wordt het zeer gewaardeerd als bezoekers reacties ondertekenen met hun werkelijke naam. We vragen daarom m.i.v. vandaag of iedere bezoeker zich wil registreren. Dat kan eenvoudig met uw LinkedIn-profiel of via onze registratiemodule.

  • Klik hier om in te loggen met uw LinkedIn-account
  • Klik hier om u gratis te registreren

Wij horen graag van u wat u van onze nieuwe website vindt!

Reageer op dit artikel