nieuws

Huis & Hypotheek komt met servicepakketten

Financiële planning

Huis & Hypotheek gaat klanten drie servicepakketten aanbieden. Hierin zijn onder meer een periodieke controle op hypotheekrente en verzekeringpremies en extra diensten bij schade zijn opgenomen.

Huis & Hypotheek komt met servicepakketten

De keten biedt een Basis-, een Plus- en een Totaalpakket, in prijs oplopend van € 12,95 tot € 34,95 per maand. De basisversie biedt onder meer een online klantmap, een overstapservice, voor hypotheekklanten elke drie jaar een update van het risicoprofiel, een jaarlijkse premie- en poliscontrole en hulp bij schademelding. In de Plus-variant worden daaraan onder meer toegevoegd een tweemaandelijkse rente- en premiecheck, een driejaarlijkse update van het klantprofiel en een jaarlijks telefonisch updategesprek.
Het meest uitgebreide pakket biedt tevens opschoning van het verzekeringsdossier, een driejaarlijks updategesprek, de administratie en schadeafhandeling voor elders gesloten schadeverzekeringen en een belastingservice inclusief aangifte. Die laatste dienst is bij de andere pakketten voor € 6 (alleenstaande) of € 7 per maand bij te sluiten. Het basispakket biedt diensten voor maximaal drie contracten; per extra contract wordt € 1,95 extra in rekening gebracht. Bij het Pluspakket is het maximum zes contracten.
Volgens directeur Cor Zwaan is het servicepakket "uniek in de markt". "Het biedt de consument de zekerheid dat al zijn financiële zaken doorlopend op orde zijn."

Reageer op dit artikel