nieuws

Beleggingsverzekering

Financiële planning

nl/financiele-planning/dossiers/beleggingsverzekeringen” target=”_self”>Beleggingsverzekering De beleggingsverzekering was in de jaren negentig hét succesnummer voor levensverzekeraars. Met het dalen van de beurskoersen groeide echter de onzekerheid bij de klant: was dat product nu echt zo aantrekkelijk? Onduidelijkheid over de kosteninhoudingen leidde in 2006 uiteindelijk tot de ‘woekerpolisaffaire’. Maar de torenhoge kosten waren in de branche niet bepaald een onbekend fenomeen. Meer lezen

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.