nieuws

FinanCenter trekt in bij SNS

Financiële planning

Frontoffice- en hypotheekvolmachtbedrijf FinanCenter (26 medewerkers) verhuist vrijdag van Deventer naar Arnhem. Het bedrijf neemt dan zijn intrek in het pand van moeder SNS Reaal. Tegelijk met de verhuizing staakt FinanCenter zijn activiteiten voor intermediairbedrijven: de SNS-winkels zijn dan nog de enige klant.

De serviceprovider startte in 2002 en werd in 2009 overgenomen door SNS Bank, dat toen net was gestart met het aanbieden van hypotheken van andere geldgevers. "Met de overname van FinanCenter hebben we nu een eigen serviceprovider in huis die de verwerking kan doen voor ons nieuwe distributiebeleid", zo verklaarde SNS toen de overname. Sinds eind vorig jaar verstrekt SNS Bank geen hypotheken meer via het intermediair.

Reageer op dit artikel