nieuws

Woonfonds vestigt aandacht op annuïteitenhypotheek

Financiële planning

Achmea-dochter Woonfonds Hypotheken is dinsdag gestart met een actie die de eigen annuïteitenhypotheek onder de aandacht moet brengen bij hypotheekadviseurs.

Woonfonds vestigt aandacht op annuïteitenhypotheek

Bij honderd kantoren is afgelopen nacht een makelaarsbord tegen de gevel geplaatst met de tekst: "Te koop – scherp geprijsde annuïteitenhypotheek". Andere kantoren zijn via een mailing op de hoogte gebracht van de actie. "We richten ons via de hypotheekadviseur op consumenten die iets hebben met een vertrouwde annuïtaire hypotheek. De tijdgeest is er nu een waarbij mensen graag gestaag willen aflossen, omdat ze geen restschuld willen overhouden en omdat de hypotheekrenteaftrek politiek gezien onder druk staat", zegt commercieel manager Paul Bänziger.

Reageer op dit artikel