nieuws

Rob Wagenvoord nieuwe voorman hypothecair planners

Financiële planning

Rob Wagenvoord is de nieuwe voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners. In deze functie volgt hij Peter Wormskamp op die gedurende zes jaar het gezicht van de VNHP was.

Rob Wagenvoord nieuwe voorman hypothecair planners

Wagenvoord (51) is directeur Special Projects & Corporate Cliënts bij assurantiemakelaar Willis. Tussen 2003 en 2010 was hij voorzitter van de Stichting Assurantie Registratie, SAR die zich sterk maakt voor kwaliteit, professionaliteit en deskundigheid van het intermediair.

Plaatsvervangend NVHP-voorzitter Alexander van Voorst Vader noemt Wagenvoord iemand met grote bestuurlijke ervaring en een persoon die verbindend kan optreden."Wij zijn ongelofelijk blij dat hij deze functie op zich heeft willen nemen. Wij voorzien dat in de komende tijd de hypotheeksector voor ingrijpende beslissingen komt te staan. We zullen moeten nadenken over hoe wij het nieuwe deskundigheidsgebouw effectief kunnen inrichten, waarbij de hypotheekadviseur zijn eigen plek blijft behouden. Maar ook zullen we moeten werken aan de  belangenbehartiging van financieel dienstverleners. En uiteraard hebben we ook nog te maken met de politieke aandacht voor het hypotheekdossier."

Reageer op dit artikel