nieuws

Diabetesdekking in woonlastenverzekering Credit Life

Financiële planning

De Callas Woonlastenverzekering, met Credit Life als risicodrager, is uitgebreid met een diabetesdekking. Aandoeningen met een enigszins verhoogd risico bij suikerziekte vallen standaard, dus zonder premieverhoging, onder de dekking. Alleen aandoeningen die een zeer hoog risico met zich meebrengen worden expliciet uitgesloten (aandoeningen aan hart, bloedvaten, zenuwstelsel, ogen en nieren).

Diabetesdekking in woonlastenverzekering Credit Life

Door deze beperkte uitsluiting voor diabetici valt naar schatting maar liefst 80% van de aandoeningen onder de dekking. "De aanleiding voor de uitbreiding is dat de groep diabetici steeds groter wordt en we steeds meer vraag krijgen naar een woonlastenverzekering voor diabetici", aldus Thomas Stallinga van Callas. "Voor deze groep was het lastig een woonlastenverzekering met een goede dekking te krijgen."
Overigens is de uitbreiding van de dekking niet alleen van toepassing op de producten van Callas, maar op alle labels die Credit Life voert, zoals Uw Plus van We Assist, Waerdevol van Flexfront, Huis en Hypotheek van Huis & Hypotheek, Wooncomfort van IFN, SPN van SPN en 100% Advies van Hypotheekcompany.
Het aantal door Callas gesloten woonlastenverzekeringen loopt inmiddels in de tienduizenden, meldt Stallinga.

Reageer op dit artikel