nieuws

Rol FFP-vereniging in tv-programma ‘Kavel tot Kasteel’

Financiële planning

De Vereniging FFP gaat medewerking verlenen aan het televisieprogramma ‘Van Kavel tot Kasteel’, bij RTL4 te zien op zaterdagmiddagen om 17.30 en (in herhaling) op zondagochtenden om 10.30 uur. De beroepsorganisatie van 3.500 gecertificeerd financieel planners wil via het RTL-programma haar zichtbaarheid vergroten en aandacht vragen voor de consumentenwebsite ‘Vooruitkijken.nl’.

Rol FFP-vereniging in tv-programma ‘Kavel tot Kasteel’

In 'Van Kavel tot Kasteel' kijkt presentatrice Esther Duller samen met bewoners en aannemers terug op de totstandkoming van hun droomhuis. Ook wordt een kijkje genomen in exclusieve droomwoningen en bespreekt trendwatcher Alex Speelman de nieuwste trends op woongebied.
Door medewerking te verlenen aan het televisieprogramma hoopt de vereniging de zichtbaarheid en herkenning van het FFP-keurmerk door het grote publiek te verbeteren. Tevens kan de meerwaarde van integraal advies en een gecertificeerd financieel planner helder worden gemaakt. In elke aflevering van 'Van Kavel tot Kasteel' zal de Vereniging FFP worden vertegenwoordigd door gecertificeerd financieel planner Iris Brik.

Reageer op dit artikel