nieuws

Voorschotje.nl niet langer op NEC-shirts

Financiële planning

Voetbalclub NEC heeft een nieuwe hoofdsponsor. De Nijmeegse eredivisionist speelt vanaf nu met Flynth op de shirts. Flynth, de nieuwe naam voor GIBO Groep en Flynth adviseurs en accountants, neemt de plaats in van Voorschotje.nl.

Voorschotje.nl niet langer op NEC-shirts

Jacco Swart, algemeen directeur van NEC, laat weten dat de samenwerking met Voorschotje.nl niet bruusk is afgebroken en ook niets te maken heeft met de discussie die gaande is tussen Voorschotje.nl en de AFM. Aanbieders van flitskredieten moeten sinds 1 juni vorig jaar een AFM-vergunning hebben, maar Voorschotje.nl zegt die niet nodig te hebben omdat voor leningen geen verplichte kosten zouden worden gerekend. 

Swart: "Wij hebben de afgelopen maanden de samenwerking met Voorschotje.nl ervaren als prettig en professioneel, waarbij alle afspraken keurig zijn nagekomen. Het bedrijf heeft ons in kennis gesteld van zijn discussie met de AFM en ons gedurende de afgelopen maanden ook steeds op de hoogte gehouden van de voortgang. Voorschotje.nl zal ook de komende anderhalf jaar verbonden blijven als sponsor van NEC door middel van onder meer de LED-boarding."
De nieuwe shirtsponsor Flynth mag zich de grootste Nederlandse accountants- en adviesdienstverlener noemen met 35.000 klanten, ruim 2.000 medewerkers en circa 70 vestigingen.

Reageer op dit artikel