nieuws

Acura start met adviesdienst

Financiële planning

Serviceprovider Acura gaat zich ook bezighouden met advisering. De nieuw opgerichte adviestak gaat zich specifiek richten op pensioenen, hypotheken en financiële planning. “Hiermee zijn wij de eerste serviceprovider in Nederland die het totale pakket aan financiële producten beschikbaar heeft.”

Acura start met adviesdienst

Acura biedt naar eigen zeggen "een unieke propositie", zodat de klant wel zijn eigen adviseur houdt. Acura biedt de diensten ook aan verzekeraars en accountants. "Wij spelen hiermee onder andere in op de professionalisering van de pensioenmarkt en de wijzigende wetgeving."

Als adviseurs worden voormalig NN-medewerker Michael Kemperman (Mikk Pensioen Advies) en Xavier Crince Le Roy (Xantèr) ingeschakeld.

Reageer op dit artikel