nieuws

Welke gaat met software Faster Forward werken

Financiële planning

De centrale organisatie van Welke heeft het softwarepakket Faster Forward Elements in gebruik genomen. Daarin zijn de administratie van producten (zoals hypotheken en verzekeringen) ondergebracht, de provisie-administratie en het beheer van de aanstellingen van deelnemers. De meer dan tweehonderd kantoren die werken met serviceprovider Welke kunnen de software begin 2012 in gebruik nemen.

Welke gaat met software Faster Forward werken

Welke zegt naar een softwareoplossing te hebben gezocht "die intermediairs een 'office in a box' biedt". Faster Forward Elements omvat onder andere een gedetailleerde productadministratie, (in)directe koppelingen met adviespakketten, communicatie met maatschappijen, documentmanagement, een nauwkeurige vergoedingenadministratie, een compliant bedrijfsproces en klantrelatiebeheer. "Wij moeten ervoor kunnen zorgen dat onze deelnemers in staat zijn hun kantoororganisatie en automatisering vergaand te vereenvoudigen", stelt Welke-directeur Cor Zwaan. "De focus moet volledig op de klant gericht kunnen zijn en aan de andere kant is het van belang dat we onze deelnemers helpen met een structureel lagere en variabele kostenstructuur."
Faster Forward heeft inmiddels een extranet opgeleverd, waarop deelnemers van Welke Financiële Diensten onder meer de status van aanvragen kunnen volgen.

Reageer op dit artikel