nieuws

Ook Hessel Dikkers verlaat SNS Reaal

Financiële planning

Met ingang van 31 december verlaat  Hessel Dikkers SNS Reaal en treedt daarmee terug als Chief Information Officer (CIO) en als lid van het Management Comité. Door de benoeming van Wim Henk Steenpoorte in de Raad van Bestuur als Chief Technology Officer in september en gewijzigde functionele taakverdeling kwam de functie van  Dikkers te vervallen.

Ook Hessel Dikkers verlaat SNS Reaal

"In onderling overleg is om deze reden besloten afscheid van elkaar te nemen", luidt het. Het vertrek van Dikkers volgt kort op de bekendmaking, vorige week, van het terugtreden van Henk Kroeze als directievoorzitter per 1 januari.
Dikkers is een belangrijke drijvende kracht geweest achter de uitrol van Het Nieuwe Werken bij SNS Reaal en bij het samenvoegen van de verschillende ict-organisaties tot één IT & Change voor heel SNS Reaal. Dikkers kwam van ABN Amro en startte zijn loopbaan bij SNS Reaal in 2008 als lid van de directie van SNS Bank.

Reageer op dit artikel