nieuws

Advieskeuze.nl spint garen bij verkoop Independer

Financiële planning

“Een geweldige ontwikkeling voor ons.” Zo typeert Advieskeuze.nl de verkoop van 77% van de aandelen van vergelijkingssite Independer aan verzekeraar Achmea. “We zien direct een sterke toename van het aantal advieskantoren dat contact met ons zoekt en ook gaat geloven in ons concept.”

Advieskeuze.nl spint garen bij verkoop Independer

"Dit is de kans en het moment voor de adviesbranche om te kiezen voor een eigen social media platform", zo preekt Advieskeuze.nl uiteraard ook voor eigen parochie. Naar eigen zeggen kwamen er deze week veel positieve reacties binnen. "Het kwartje valt. Het aantal echt onafhankelijke partijen wordt nu steeds kleiner, terwijl in onze ogen de behoefte aan onafhankelijkheid juist zal toenemen."
De website wil consumenten een platform bieden om op eenvoudige wijze goede, onafhankelijke (hypotheek)advieskantoren te vinden. Klantwaarderingen (reviews) spelen daarin een voorname rol. De hypotheekkantoren zelf kunnen, analoog aan het Funda-model, mede-eigenaar worden van de website, die de concurrentie aangaat met de zoekmodule van Independer.

Reageer op dit artikel