nieuws

WestlandUtrecht wint Gouden Spreekbuis

Financiële planning

Onderzoeksbureau Blauw heeft dinsdag de Gouden Spreekbuis, voor de geldverstrekker die het afgelopen jaar de beste ontwikkeling heeft laten zien op het gebied van bekendheid en imago, toegekend aan WestlandUtrecht. De ING-dochter viel tweemaal in de prijzen: ook de Performance Award voor de partij die de dienstverlening het meest heeft verbeterd, werd gewonnen.

WestlandUtrecht wint Gouden Spreekbuis

Blauw reikt jaarlijks de Gouden Spreekbuis uit op basis van een onderzoek onder het intermediair. De winnaar kreeg de prijs vanwege de snelle afhandeling van offertes, het nakomen van afspraken en het meedenken met het intermediair, aldus Blauw. "De Performance Award heeft WestlandUtrecht gewonnen door haar verbeteringen in het productenaanbod, de informatievoorziening en op de accountmanagement."
De andere drie genomineerden voor de Gouden Spreekbuis, die vorig jaar Aegon ten deel viel, waren Obvion, ING en ABN Amro. De eerste twee waren tevens kandidaat voor de Performance Award, vorig jaar gewonnen door Obvion.

Reageer op dit artikel