nieuws

Reaal besteedt hypotheekacceptatie tijdelijk uit

Financiële planning

Vanwege drukte op de hypotheekafdeling besteedt Reaal de acceptatiewerkzaamheden in het laatste kwartaal van dit jaar uit aan FlexFront. Dat neemt alle werkzaamheden van de zogeheten Staterdesk over.

Reaal besteedt hypotheekacceptatie tijdelijk uit

Het gaat om het onderhoud van de hypotheekportefeuilles van verschillende labels, waaronder Zwitserleven, AXA en DBV. Het gaat onder meer om werkzaamheden die nodig zijn voor verhogingen en tweede hypotheken. Het finaal akkoord blijft wel in handen van Reaal. "Door deze samenwerking komt er extra capaciteit vrij voor de acceptatie van nieuwe hypotheekdossiers. De samenwerking met FlexFront heeft vooralsnog een periodiek karakter, maar zal bij succesvol effect wellicht een meer structureel karakter krijgen."

Reageer op dit artikel