nieuws

Eerste stormschade 2012

Cijfers

Bij Interpolis was het gisteren stormachtig druk. De verzekeraar ontving dinsdag ruim 600 schademeldingen, veroorzaakt door de harde wind.  Het schadebedrag voor Interpolis kwam dinsdag al uit op 600.000 euro. Dit bedrag zal door schademeldingen die pas later deze week binnenkomen verder oplopen.

Eerste stormschade 2012

De eerste storm van 2012 die gisteren over ons land trok heeft vooral in het noorden en noordwesten van het land huisgehouden. Langs de kust van Noord-Holland, Friesland en het Waddengebied zijn volgens het KNMI zeer zware windstoten gemeten tussen 100 en 110 km/uur. Schade werd vooral veroorzaakt door omgewaaide bomen, afgebroken takken en door wind losgerukte dakpannen. Interpolis heeft extra mensen ingezet om gedupeerden te woord te staan.

Reageer op dit artikel