nieuws

PMA denkt weer aan groei met 40.000 zorgverzekerden

Cijfers

PMA Consultancy duikt met de zorgpremie onder de tot nu toe laagste premie van AnderZorg. Het bedrijf in Nieuwerkerk aan den IJssel, dat z’n collectiviteit onderbrengt bij Menzis, vraagt voor de basisverzekering € 94,50 per maand (+2%). PMA denkt dit jaar met opnieuw 40.000 ziektekostenverzekerden te groeien.

PMA denkt weer aan groei met 40.000 zorgverzekerden

Na jaren van forse groei is die portefeuille momenteel 320.000 verzekerden groot. PMA is onder meer in het onderwijs sterk vertegenwoordigd met 180.000 verzekerde leraren. De zorgpolis van PMA is feitelijk die van Menzis met 10% korting.
PMA zegt dat ook voor de meest gekozen aanvullende verzekeringen de premiestijging beperkt is gebleven. Zo blijft de premie van ExtraVerzorgd 1 ongewijzigd op € 6,70 per maand en stijgt die van ExtraVerzorgd 2 met een kleine 5% tot € 14,89.
Het intermediairbedrijf heeft een speciale website voor de zorgcampagne: www.kieszorgverzekering.nl. PMA is niet te vinden bij internetvergelijkers als Independer: "Die vragen voor elke nieuwe verzekering € 100 en dat kunnen en willen wij niet betalen", zo verklaart directeur Arthur Bouw de afwezigheid.

Reageer op dit artikel