nieuws

Young Insurance gala 2018

Carrière 3224

Jong Schouten Zekerheid in samenwerking met Young InSurance en de VNAB, is trots de vooraankondiging te kunnen doen voor het Young InSurance Gala 2018.

Young Insurance gala 2018

Wit tafellinnen, fonkelend kaarslicht, een oer-Rotterdamse act, geweldige muziek en heerlijk eten. Daarvan en van meer kun je genieten tijdens dit gala dat exclusief voor Young InSurance leden wordt georganiseerd. Het gala vindt plaats op vrijdagavond 5 oktober 2018 in het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum te Rotterdam. Wij nodigen jullie uit om galajurken en smokings uit de kast te halen om acte de présence te geven tijdens dit spetterende feest.

Galadiner

Het welbekende VNAB kennis- en ontmoetingscentrum zal worden omgetoverd tot een sfeervolle galalocatie waar een compleet galadiner wordt geserveerd. Na afloop van het diner is er muziek en, zoals het een goed gala betaamt, alle gelegenheid om je danskunsten ten toon te spreiden op de dansvloer. Tijdens de avond is er vanzelfsprekend ruim de tijd om kennis te maken en te netwerken met jonge branchegenoten.

Al met al een happening waar je als Young InSurance-lid bij wilt en moet zijn! Er zijn slechts 80 plaatsen beschikbaar. Per bedrijf kunnen maximaal drie Young Insurance leden zich aanmelden.

Toegangskaarten

Deze avond wordt jullie aangeboden door de sponsoren Schouten Zekerheid, Kennedy van der Laan, HDI Global, Cunningham Lindsey en VNAB. Met dank aan deze sponsoren bedragen de kosten voor een toegangskaart slechts 20 euro.

Noteer 5 oktober alvast in je agenda en hou onze LinkedIngroep in de gaten. Begin september opent de inschrijving!

Met collegiale groet,

Daniel Dancewicz, Piet-Hein Touw MSc, Zeynep Bulut en Denise Heijstek

Dit is een partnerbijdrage van de Young Insurance. Bekijk hier een volledig overzicht van partnerberichten van Young Insurance

Reageer op dit artikel