nieuws

Young InSurance & Crawford zomerborrel

Carrière 769

Young InSurance en netwerk parter Crawford & Company nodigen de leden van YI van harte uit om samen de zomervakantie in te luiden op dinsdag 10 juli bij Golfclub Kralingen in Rotterdam.

Young InSurance & Crawford zomerborrel

Na de zeer geslaagde traditionele Haringparty afgelopen voorjaar, willen Crawford en Young InSurance dit op dinsdag 10 juli nog eens dunnetjes overdoen. Inmiddels ook op weg een traditie te worden, is onze jaarlijkse zomerborrel. Graag zouden wij voor het derde jaar op rij samen met jullie op de zomer proosten.

Vanaf 16.00u zijn jullie meer dan welkom op Golfclub Kralingen – Kralingseweg 200 te Rotterdam nabij metrostation Kralingse Zoom – waar wij tot 19.00u op hopelijk zomerse wijze zullen borrelen.

Aanmelden

Meld je aan door een comment achter te laten op LinkedIn met naam, bedrijf en functie.

Wij kijken er naar uit je de 10e te zien en gaan er vanuit dat iedereen die een comment achterlaat er ook daadwerkelijk bij zal zijn. Moet je ongelukkigerwijs toch afmelden, doe dit dan via info@younginsurance.nl

Dit is een partnerbijdrage van de Young Insurance. Bekijk hier een volledig overzicht van partnerberichten van Young Insurance

Reageer op dit artikel