nieuws

Aanmelden Match InSurance traject 2018

Carrière 792

Ook in 2018 koppelt Match InSurance weer jonge blaadjes aan oude rotten uit het vak. Ben of ken jij die young professional die wel een steuntje in de rug kan gebruiken of die senior die jong talent met raad en daad wil bijstaan? Meld je dan aan voor Match InSurance 2018!

Aanmelden Match InSurance traject 2018

Ook mentoren uit het verleden blijven van harte welkom om hun kennis te delen.

Contactmomenten

Samen met je mentor ga je aan leerdoelen werken tijdens ten minste zes contactmomenten. Naast contactmomenten samen met je mentor zullen we tijdens de startbijeenkomst samen bepalen welke andere bijeenkomsten in de loop van het jaar gewenst zijn. Daarnaast neemt je mentor je altijd een keer mee naar een eigen netwerkevenement.

Startbijeenkomst

Houd donderdag 27 september van 12.00 uur tot 13.30 uur vrij in je agenda voor de startbijeenkomst. Meer weten? Eerdere succesverhalen vind je op onze website www.younginsurance.nl. Enthousiast geworden? Meld je dan voor 30 juni 2018 aan via een e-mail naar match@younginsurance.nl.

Dit is een partnerbijdrage van de Young Insurance. Bekijk hier een volledig overzicht van partnerberichten van Young Insurance

 

Reageer op dit artikel