nieuws

Chubb versterkt Financial Lines team met twee Senior Underwriters

Carrière 1851

Chubb maakt bekend dat het haar Financial Lines team in de Benelux heeft uitgebreid met Joost Lute en Jan Pieter Drijfhout. Chubb investeert hiermee in haar dienstverlening op het gebied van Financial Lines.

Chubb versterkt Financial Lines team met twee Senior Underwriters

Jan Pieter Drijfhout is op 1 april gestart als Senior Underwriter Financial Lines. Hij begon zijn carrière in 2005 bij Unirobe Meeùs Groep en heeft de afgelopen vijf jaar gewerkt als Senior Underwriter Financial Lines bij Zurich. Drijfhout zal werkzaam zijn in het Rotterdamse kantoor en rapporteren aan Michel Mackaaij, Financial Lines Manager Benelux.

Ook Joost Lute is op 1 april gestart bij Chubb als Senior Underwriter Financial Lines. Hij heeft bijna twintig jaar ervaring in de verzekeringsbranche, voornamelijk als broker. Na eerder werkzaam te zijn geweest bij Willis B.V. en Meijers Assurantiën B.V., heeft hij de afgelopen vier jaar gewerkt als Senior Broker Liability Insurances bij Raetsheren van Orden. Lute zal werkzaam zijn in het kantoor in Hoofddorp en rapporteren aan Michel Mackaaij, Financial Lines Manager.

Venture capital

Bij Chubb zal zowel Drijfhout als Lute breed inzetbaar zijn op het uitgebreide productscala dat binnen de afdeling Financial Lines gevoerd wordt. Hieronder vallen de specifieke verzekeringsproducten voor financiële instellingen. En bijvoorbeeld ook verzekeringsproducten op het gebied van beroeps- en bestuurdersaansprakelijkheid, employment practices liability, ontvoering en afpersing, en fraude.

Chubb Lute

Michel Mackaaij, Financial Lines Manager Benelux: “Met de uitbreiding van deze twee ervaren experts zullen we beter in staat zijn aan de groeiende marktvraag tegemoet te komen en onze dienstverlening naar een hoger niveau te tillen. Financiële instellingen, zoals venture capital en private equity bedrijven, vormen al sinds jaar en dag een belangrijke doelgroep voor Chubb. Ik ben dan ook erg blij met de ruime ervaring die Jan Pieter op dat gebied meebrengt. Ook Joost is een bekwame verzekeringsexpert, die naast gedegen technische kennis ook op commercieel vlak sterk onderlegd is. Ik kijk ernaar uit om met deze heren samen te werken.”

Dit is een partnerbijdrage van Chubb. Bekijk hier een volledig overzicht van partnerberichten van Chubb.

Reageer op dit artikel