nieuws

Leiderschap centraal op am:vrouwen

Carrière 783

Welke vrouwen staan aan de top van de verzekeringsmarkt? Op 8 maart 2018 wordt de am: top 50 verzekeringsvrouwen bekend gemaakt tijdens am:vrouwen, dit jaar bij Nationale-Nederlanden in Den Haag.

Leiderschap centraal op am:vrouwen

Op de 2018-editie van am:vrouwen staan leiderschap, management en hiërarchie centraal. NN-topvrouw Dorothee van Vredenburch trapt af. Onderzoekster en millennial-expert Tessa van Asselt vertelt hoe de jongste werknemersgeneratie aankijkt tegen macht en hiërarchie op de werkvloer. Auteur Thom Verheggen laat zien én voelen dat de traditionele rol van de manager verandert. Hij vindt dat een moderne manager zichzelf eigenlijk overbodig moet maken. Nicole Edelenbos, docent in de Nijenrode-reeks vrouwelijk leiderschap deelt lessen uit een veelzijdige carrière, die haar onder andere in het betaald voetbal bracht. En er is natuurlijk aandacht voor de belangrijkste verschuivingen in de top 50.

Collegereeks

Deelnemers aan am:vrouwen ontvangen het boek “Ontmanagen voor managers” ter waarde van €25,50 én 10% korting op de Collegereeks Excelleren in vrouwelijk leiderschap van Nyenrode.

Erbij zijn? Inschrijven kan hier.

Reageer op dit artikel