nieuws

Met Young InSurance naar AXA, SCOR en Gras Savoye in Parijs

Carrière 1120

Op 7-9 september 2017 gaat Young InSurance naar Parijs. Jonge verzekeringsprofessionals kunnen zich voor deze trip opgeven via LinkedIn. Het doel van de reis is het vergroten van de kennis van de Nederlandse en Internationale verzekeringswereld.

Met Young InSurance naar AXA, SCOR en Gras Savoye in Parijs

Ook dit jaar heeft Young InSurance een vol programma met onder meer bezoekjes aan verzekeraar AXA, herverzekeraar SCOR en makelaar Gras Savoye (een dochter van Willis Towers Watson). Tijdens deze trip kun je een afwisseling van inhoudelijke programma’s, discussies en netwerkevenementen verwachten.

Eigen bijdrage

Vanwege het succes van voorgaande jaren is de groep wat groter gemaakt; er kunnen dit keer totaal 40 personen mee. Young InSurance streeft er elk jaar weer naar om zoveel mogelijk gesponsord te krijgen. Er is een eigen bijdrage van EUR 375 per persoon voor transport, maaltijden en verblijf.

We beloven dat we er drie topdagen van maken. Uit eerdere ervaring weten we dat de buitenlandtrip een waardevolle bijdrage aan jouw netwerk levert. Verder doe je kennis op over zowel de Nederlandse als de internationale verzekeringswereld.

Inschrijven

Inschrijven doe je door een comment te plaatsen op LinkedIn met daarin je naam en e-mailadres.  Je bent pas van een plaats verzekerd vanaf het moment dat je na inschrijving bent gevraagd om je eigen bijdrage over te maken op de rekening van Young InSurance en van ons daarover een bevestiging van die betaling hebt gekregen.

Bekijk op de Young InSurance website een impressie van de laatste buitenlandtrip naar München.

Dit is een partnerbijdrage van de Young Insurance. Bekijk hier een volledig overzicht van partnerberichten van Young Insurance

Reageer op dit artikel