nieuws

Zeventien nieuwe koppels voor Match InSurance mentor-mentee traject

Carrière 621

Match InSurance, de Young InSurance-commissie die ervaren verzekeringsprofessionals koppelt aan jonge rookies, gaat weer van start. Uit alle aanmeldingen van de afgelopen maanden zijn zeventien koppels gevormd. Komend jaar zullen de koppels elkaar regelmatig treffen om te sparren over het verzekeringsvak. 

Zeventien nieuwe koppels voor Match InSurance mentor-mentee traject

Maandag 29 mei jongstleden vond de startbijeenkomst van Match InSurance plaats in het VNAB-kenniscentrum in Rotterdam. Via Match InSurance worden young professionals met een beginnende carrière in de verzekeringsmarkt gedurende een jaar tijd gekoppeld aan de spreekwoordelijke ‘oude’ rotten uit het vak.

Netwerk

Het aankomende jaar komen de koppels in verschillende settings bij elkaar om kennis uit te wisselen en ervaringen te delen. Een ideale manier voor jong en oud om het netwerk te vergroten en aan persoonlijke ontwikkeling te werken. Dit jaar zijn er zeventien koppels die de zakelijke verzekeringsmarkt goed vertegenwoordigen.

Na een korte toelichting wat van de mentees en mentoren voor het komende jaar wordt verwacht, gaf Hans van ’t Hof, docent en trainer bij Nationale-Nederlanden, een presentatie. Onderdeel van deze presentatie was een korte kennismaking van de mentees met de mentoren.

Do’s and don’ts

Van ’t Hof sloot de presentie af met enkele praktische do’s en don’ts voor het match-traject. Zo is het onder meer belangrijk dat een mentee ter ontwikkeling van zichzelf voldoende tijd in het traject steekt om het tot een succes te maken. De mentor dient hierbij als klankbord voor de mentee.

De middag werd afgesloten met een borrel die mogelijk werd gemaakt door RSA Nederland.

Lees hier meer over het Match InSurance-traject.

Dit is een partnerbijdrage van de Young Insurance. Bekijk hier een volledig overzicht van partnerberichten van Young Insurance

Reageer op dit artikel