nieuws

Van Ameyde wint Assurantie Hockey Toernooi

Carrière 811

Op vrijdag 9 juni heeft het mixed hockeyteam van Van Ameyde voor de tweede keer het Young InSurance Assurantie Hockey Toernooi op haar naam geschreven. Nadat de ploeg het toernooi in 2014 ook op haar naam wist te schrijven en Marsh en Schouten Zekerheid in 2015 en 2016 met de titel er vandoor gingen is de wisselbokaal weer terug bij Van Ameyde.

Van Ameyde wint Assurantie Hockey Toernooi

De spannende finale werd met 1-0 gewonnen van de andere favoriet Markel, de winnaar van 2012. Marsh legde uiteindelijk beslag op het brons na winst in de troostfinale. Marsh strandde na een zinderende strafballenserie tegen Markel in de halve finales en kon daarmee geen vervolg geven aan de succesvolle editie twee jaar geleden. De top vier werd gecompleteerd door ander zwaargewicht Van Traa Advocaten en daarmee was de top vier dit jaar een voorspelbare, doordat Schouten Zekerheid niet in staat was de titel van 2016 te verdedigen.

Het Assurantie Hockeytoernooi vierde haar vijfde verjaardag in een nieuwe opzet. Daar waar het toernooi jarenlang een begrip was in verzekeringsland heeft, na enkele jaren van stilte, Young InSurance de organisatie op zich genomen en het toernooi in een nieuwe jasje gestoken. Het toernooi wordt jaarlijks gehouden bij Hockeyclub Leonidas te Rotterdam op een vrijdag in juni.

Alle twaalf teams en supporters werden verwelkomd met een gezamenlijke lunch en de dag werd afgesloten met een borrel en uitgebreide barbecue, waarna het door de gunstige weersomstandigheden en de huis-dj nog lang onrustig bleef op Leonidas.

Over Young InSurance

Young InSurance is eind 2009 opgericht en heeft als doel het bij elkaar brengen van young professionals binnen de Nederlandse verzekeringsmarkt. Naast het organiseren van netwerkevenementen werken we samen met andere overkoepelende organisaties uit de verzekeringsbranche, zijn we een gesprekspartner voor opleidingsinstituten, zetten nieuwe projecten op, organiseren sportactiviteiten en slaan een brug naar studenten. Kijk voor meer informatie op www.younginsurance.nl

Dit is een partnerbijdrage van de Young Insurance. Bekijk hier een volledig overzicht van partnerberichten van Young Insurance

Reageer op dit artikel