nieuws

Stef Bank (Marsh) wint Cobra Young Professional Award

Carrière

Stef Bank (Marsh) wint Cobra Young Professional Award

Stef Bank, broker property bij Marsh, is de winnaar geworden van de Cobra Young Professional Award. Uit de zes genomineerden werd Bank door de leden van leden van netwerkgroep Cobra1998 verkozen tot de winnaar.

Cobra1998, het netwerk voor jonge professionals die werken in de coassurantiemarkt brand, reikt elke tweeënhalf jaar de award uit aan een talent in de branche. Dit jaar gebeurde dat in het nieuwe kennis- en ontmoetingscentrum van de VNAB. Cobra1998-voorzitter Elsbeth Uleman (op de foto naast Bank), in 2011 de eerste winnaar, reikte de award uit aan Bank. De gedeelde tweede plaats was voor Erik Hop (property underwriter bij AIG) en Emma Krikke (advocaat bij VanNiekerkCieremans).

Bank is een relatieve nieuwkomer in de branche, hij startte begin 2014 als junior broker bij Marsh. “Het klopt dat ik nog maar kort in de branche werkzaam ben, nog maar twee jaar, en daardoor slechts een klein stukje van de markt ken. Maar ik heb nu al gezien dat de coassurantie brandmarkt genoeg mogelijkheden biedt voor de toekomst, juist omdat het vakgebied zoveel verschillende aspecten heeft.”

Reageer op dit artikel