Daphne de Kluis (RvB Achmea) spreekt ook op AMvrouwen

Daphne de Kluis (RvB Achmea) spreekt ook op AMvrouwen

Het nieuwe RvB-lid van Achmea, Daphne de Kluis, spreekt ook op AMvrouwen op 8 maart. Next level is het thema van het netwerkevent bij Univé in Zwolle. Dan zal ook de AM 100 Topvrouwen in verzekeringen bekend worden gemaakt.

Het zal de achtste keer zijn dat AM het AMvrouwen-event organiseert en de negende keer dat we de lijst van topvrouwen in verzekeringen bekend maken. Naast bergbeklimmer en avonturier Katja Staartjes, spreekt ook Margot C. Pol.

Staartjes bereikte als eerste Nederlandse vrouw de top van de Mount Everest, leidde klimexpedities in het hooggebergte en volbracht de 2.000 kilometer lange Great Himalaya Trail.

Margot C. Pol is journalist voor onder andere Volkskrant Magazine, Flair en Elle. Zij besloot in 2020 om een jaar thuisblijfmoeder te worden en schreef hier een boek over. De derde spreker is Ellen Peper van Univé, de verzekeraar is ook de host van deze AMvrouwen.

Daphne de Kluis kwam in het najaar van 2021 naar Achmea, en vult de vacature in die ontstond door het vertrek van bestuursvoorzitter Willem van Duin en de benoeming van Bianca Tetteroo op die positie in april 2021. De Kluis komt van ABN Amro, waar zij CEO Commercial Banking en lid van het Executive Committee was. Ze spreekt over haar loopbaan en hoe Achmea diversiteit binnen de organisatie wil vergroten.

Lonneke van Dasler is de dagvoorzitter op 8 maart.

Aanmelden voor AMvrouwen kan nog, al zijn de plaatsen beperkt. Er hebben zich al veel vrouwen aangemeld voor het event, dus enige haast is geboden. Vooralsnog wordt ervan uitgegaan dat de netwerkbijeenkomst live plaatsvindt. Wanneer de pandemie roet in het eten blijft gooien, wordt het event vervangen door een digitale bijeenkomst.

Redactie

Redactie