LinkedIn wint van Twitter en is nu hét socialmediaplatform van AMweb

LinkedIn wint van Twitter en is nu hét socialmediaplatform van AMweb

Het aantal volgers van AMweb op LinkedIn groeit hard. Won Twitter het een week geleden nog met ruim 10.500 volgers, inmiddels komt LinkedIn als winnaar uit de bus met bijna 10.600 volgers. Daarmee is LinkedIn het populairste socialmediaplatform, waar AM nieuws en achtergronden deelt.

Het gebruik van sociale media zit in de lift. Zijn Instagram en Facebook vooral leuk als tijdverdrijf, LinkedIn en Twitter worden in de professionele wereld vooral gebruikt om op de hoogte te blijven van nieuws, achtergronden bij het nieuws en ontwikkelingen op het professionele vlak.

Dagelijks nieuwe volgers op LinkedIn

De redactie van AM merkt dat ook. Dagelijks melden zich nieuwe volgers aan op LinkedIn. Het aantal volgers op Twitter is overigens wel iets afgenomen sinds de de microblogsite minder gunstig in het nieuws is gekomen na de overname door Tesla-topman Elon Musk.

LinkedIn in opmars

LinkedIn is echt in opmars sinds AMweb het aantal volgers van 10.000 is gepasseerd. Steeds meer professionals uit de financiële dienstverleners krijgen dagelijks de berichten op hun tijdlijn te zien, die verwijzen naar de nieuwsartikelen die de redactie van AMweb produceert.

Volg jij AM al op LinkedIn?

Een jaar geleden had LinkedIn nog maar de helft van het aantal volgers van Twitter. Volger 10.595 meldde zich eerder vandaag Volg jij AM al op LinkedIn? Dan weet je dat al het nieuws, maar ook achtergrondverhalen, automatisch kunt laten verschijnen in de tijdlijn (feed) op de thuispagina van LinkedIn. Zo ben je snel op de hoogte van alles wat speelt op het gebied van verzekeringen, hypotheken en natuurlijk ook pensioen. Vooral dat laatste onderwerp staat dit jaar helemaal in de belangstelling met de komst van het nieuwe pensioenstelsel.

Meest gelezen berichten gedeeld

Facebook en Instagram zijn duidelijk minder populair onder professionals. Ook de redactie van AM is op deze platformen minder actief. Al worden er wel af en toe berichten op gedeeld. Wil je niets missen? Volg AM dan op Facebook en/of Instagram.

Redactie

Redactie