Week van AM: een terugblik op de laatste dag

Week van AM: een terugblik op de laatste dag

De Week van AM zit erop. We kijken terug op een week met ruim 3.200 aanmeldingen, met mooie interactie, boeiende webinars, reportages en podcasts. Heb je iets gemist of wil je iets nog een keer bekijken? De meeste sessies zijn gewoon terug te kijken. We blikken terug op het programma van vrijdag 27 november.

We trapten de dag af met Jaap de Louw die voor de derde keer op pad ging met zijn rode Fiat 500. Vandaag bezocht hij Rob Warmenhoven van de Westland Adviesgroep. Na ‘Op pad met Jaap de Louw’ vertelde econoom en Telegraaf-columnist Martin Visser wat de economie in coronatijd doet.

Op de bank met Jort Kelder zat vandaag Eveline Ruinaard, voorzitter van Kifid. NN-hardloopambassadeur Erben Wennemars gaf dit maal een inspiratie vlog en live sessie over gezond ondernemen.

Daarna was het tijd voor ontspanning met onder andere de lunchwandeling van ASR met chef Jaimie van Heije. Filosoof en hoogleraar Bas Haring gaat ging tijdens een inspiratiesessie dieper in op wat een verzekering is en hoe verzekeren er in de toekomst uitziet.

Tot slot doken we in de toekomst van het verzekeren met futuroloog Ruud Veltenaar. Hij praatte met Harro Brouwer over hoe de wereld in crisis verkeert en wat de rol van verzekeraars dan nog is.

Alexandra Meijer

Alexandra Meijer

Redacteur AM