nieuws

Martin Weltje nieuwe risicodirecteur bij VLC & Partners

Branche 1628

Martin Weltje maakt de overstap van Concordia de Keizer naar VLC & Partners. Hij wordt per 1 juni de nieuwe directeur Risk bij het intermediairbedrijf dat tot voor kort door het leven ging onder de naam Van Lanschot Chabot en Mandema & Partners.

Martin Weltje nieuwe risicodirecteur bij VLC & Partners

Weltje is sinds 2015 directeur bij de Rotterdamse verzekeringsmakelaar Concordia de Keizer. Daarvoor heeft hij ruim tien jaar gewerkt in verschillende management- en directiefuncties bij PostNL en TNT.

Groeiambitie

“De uitgangspositie van ons riskbedrijf is uitstekend en er zijn veel kansen voor verdere groei. Als directeur Risk gaat Martin van grote betekenis zijn bij de verdere uitrol van de strategie en het realiseren van deze groeiambities”, zegt VLC-directievoorzitter Lando te Molder. Vorige maand maakte hij de nieuwe naam bekend van het kantoor dat ontstond na overname van Mandema & Partners door Van Lanschot Chabot.

Reageer op dit artikel