nieuws

Maak een am:profiel aan

Branche 4104

am:web wil nog meer waarde gaan toevoegen voor lezers. Daarom kiest het grootste vakplatform voor de financiële dienstverlening ervoor om nieuws, opinie, achtergrond en vakinformatie nog gerichter af te stemmen op u, onze lezer. In de nabije toekomst kunnen wij met uw profiel onze inhoud steeds beter afstemmen op uw voorkeuren.

Maak een am:profiel aan

Lezers die am:web vaak raadplegen zullen al snel merken dat er iets is veranderd. Bij het derde artikel dat u binnen één maand leest, vragen we om een eenvoudige registratie. Met dit am:profiel heeft u gratis toegang tot tien artikelen per maand op am:web.

Am:membership

Voor wie méér wil is er het am:membership. Daarmee krijgt u onbeperkt toegang tot alle artikelen op am:web, tot exclusieve content én ook tot enkele aanvullende producten. Daarmee doelen we op de in november gelanceerde am:kifiduitsprakenbank, maar ook op de toetsvragen waarmee u aantoonbaar Permanent Actueel blijft. Veel van uw vakgenoten maken hier al gebruik van! Bekijk hier alle voordelen van een am:membership.

Naast online blijft de redactie ook am:magazine maken met interviews, achtergronden, onderzoek en opinie. Members ontvangen dit bij hun abonnement. Lees de antwoorden op de meestgestelde vragen hier.

Reageer op dit artikel