nieuws

Wie is de machtigste vrouw in verzekeringen?

Branche 2624

Op donderdag  7 maart 2019 vindt de lustrumeditie plaats van am:vrouwen! Voor de vijfde keer houdt am: het netwerkevenement voor ambitieuze vrouwen in de verzekeringssector. Dit keer ten kantore van Achmea in Zeist. Keynotes worden verzorgd door overtuigingsexpert Pacelle van Goethem en NRC-journalist Japke-d. Bouma.

Wie is de machtigste vrouw in verzekeringen?

Vast onderdeel van het jaarlijkse evenement is de bekendmaking van de lijst met topvrouwen in de verzekeringswereld. Bianca Tetteroo voert als lid van de Raad van Bestuur van Achmea deze lijst al drie jaar op rij aan. Handhaaft zij haar positie of wordt ze in eigen huis ingehaald door iemand anders?

Altijd gelijk

De keynotes van deze lustrumeditie worden verzorgd door Pacelle van Goethem (foto) en Japke-d. Bouma. Van Goethem is dé expert als het gaat om overtuigen. Zij coacht de top van bedrijfsleven en politiek als het gaat om beïnvloeden en overtuigen en belooft dat je na haar training altijd gelijk zult krijgen in een vergadering. Van Goethem is ook een van de docenten in het Vrouwelijk Leiderschapsprogramma op Nyenrode.

De man de norm?

Japke-d. Bouma is NRC-journalist en taalcriticus. Zij verbaast zich op humoristische wijze over kantoor- en managementtaal en schreef daar de boeken ‘Mag ik even iets tegen je aanhouden’ en ‘Ga lekker zelf in je kracht staan’ over. Tijdens am:vrouwen zal zij ingaan op verschillen in taalgebruik door mannen en vrouwen. “In taal en woorden is de vrouw vaker ondergeschikt en is de man vaker de norm”, aldus Bouma.

Inschrijven doe je hier. De redactie tippen over een kandidaat voor de topvrouwenlijst? Mail redactie@amweb.nl

 

Reageer op dit artikel