nieuws

Dekker duikt na Aon op bij CED

Branche 1737

Negen maanden na zijn vertrek bij Aon heeft voormalig UMG-directeur Nico Dekker weer een nieuwe job. Dekker is met ingang van 2 januari de nieuwe commercieel directeur van claimsmanager CED. Hij volgt Marcel van Dijk op die twee maanden geleden zijn vertrek aankondigde. 

Dekker duikt na Aon op bij CED

Dekker (53)  zal in zijn nieuwe rol bij CED de commerciële zaken voor alle Europa-activiteiten behartigen met een sterke focus op Nederland. Daarbij kan hij bogen op een ruime ervaring in de verzekeringssector. Dekker is geen onbekende in de verzekeringssector. Na zijn studie rechten aan de Rotterdamse Erasmus Universiteit vervulde hij diverse salesfuncties bij Nationale Nederlanden en PGGM. Bij Zwitserleven en Aegon was Dekker Directeur Verkoop.

Overname UMG

De laatste 2 jaar was Dekker algemeen directeur van Meeùs. Bij Meeùs gaf hij – tot de integratie van Aon en UMG medio 2018 –leiding aan een intensief verandertraject. Dekker wordt onder collega’s gewaardeerd om zijn scherp zakelijk inzicht en oog voor de menselijke maat.

Reageer op dit artikel