nieuws

Yoram Schwarz opvolger Van der Wal bij Movir

Branche 945

NN Group heeft Yoram Schwarz (38) benoemd tot nieuwe directeur van arbeidsongeschiktheidsverzekeraar Movir. Hij volgt Arthur van der Wal op die vorige week bekendmaakte per september over te stappen naar Achmea.

Yoram Schwarz opvolger Van der Wal bij Movir
Foto Wiebe Kiestra

Yoram Schwarz werkt ruim tien jaar bij NN, het laatste jaar als directeur Strategie en Integratie van Nationale-Nederlanden Schade & Inkomen. Daarvoor was hij onder andere directeur Strategie en Marketing bij NN Pensioen.

Van der Wal

Schwarz is bij Movir de opvolger van Arthur van der Wal. Die maakte vorige week bekend de individuele arbeidsongeschiktheidsverzekeraar na een jaar alweer vaarwel te zeggen. Van der Wal wordt directievoorzitter van Syntrus Achmea Real Estate & Finance (SA RE&F).

Reageer op dit artikel