nieuws

Paul Boon wordt nieuw bestuurslid bij DAK

Branche 842

Paul Boon wordt nieuw bestuurslid bij DAK

Op de algemene ledenvergadering van intermediairscollectief DAK is Paul Boon benoemd tot nieuw bestuurslid. Boon komt over van VKG en krijgt als ict-specialist de opdracht DAK verder te helpen in online dienstverlening. Het nieuwe bestuurslid is ook eigenaar van een consultancybedrijf en is partner bij een softwareontwikkelaar.

“De financiële dienstverlening verandert snel en het is noodzakelijk aan te haken en waar mogelijk voorop te lopen. DAK is daartoe in staat. Het is een financieel gezonde organisatie en het heeft de ambitie om door te ontwikkelen en verder te investeren in ICT”, zegt Boon in een persbericht over zijn aantreden.

DAK zet extra in op digitale ontwikkeling. Dit jaar verwacht het collectief een online klantenportaal voor hypotheken te introduceren en een kredietvergelijker. DAK-directeur Tim Rijvers zegt daarover: “Wij willen morgen voor nog meer intermediairs van betekenis zijn om met nog grotere slagkracht coöperatief te ondernemen. Daarom staan we ook nooit stil. Dit jaar mogen onze leden nog een geheel nieuw ICT-platform voor zowel hypotheken als ook kredieten verwachten.”

Reageer op dit artikel