nieuws

Van Hooft & Postema en Knops samen onder één dak

Branche 1278

Adviesbedrijf  Van Hooft & Postema verhuist eind deze maand van het kerkdorp  Maren-Kessel naar ’s-Hertogenbosch. Het assurantiekantoor gaat daar samenwonen met zusterbedrijf Knops Assurantiën. Op termijn gaan beide bedrijven onder één naam verder.

Van Hooft & Postema en Knops samen onder één dak

Groei noopt Van Hooft & Postema tot ruimere huisvesting. Groei die volgens de eigenaren Ton van Hooft en Henk Postema volgt op een merkbaar toenemende vraag naar persoonlijk advies en ondersteuning rond financiële zaken. “De overheid legt steeds meer verantwoordelijkheid bij mensen zelf. Lang niet iedereen
overziet alle regels en voorwaarden rond financiële zaken. Daar helpen wij ze bij. Kennelijk wordt dit gewaardeerd, want ondanks de opkomst van internet neemt de vraag naar onze diensten alleen maar toe”

Team versterken

“Dit betekent wel dat we ons team moeten versterken”, zo vervolgt Ton van Hooft. “Voor die nieuwe medewerkers hebben we op de huidige kantoorlocaties geen werkplek. Dus gaan we naar Den Bosch toe.” Wel houdt het Van Hooft & Postema spreekruimtes aan in Maren-Kessel, dat op 10 kilometer van de Brabantse hoofdstad ligt. Op de planning staat ook een nieuwe, gezamenlijke bedrijfsnaam; in 2018 blijven de namen Van Hooft & Postema en Knops Assurantiën vooralsnog naast elkaar bestaan.

Meer dan 6.000 klanten

Zowel Van Hooft & Postema als Knops Assurantië houden zich bezig met dienstverlening rond verzekeringen, hypotheken, makelaardij en echtscheidingDaarnaast zijn beide bedrijven nu nog  ‘zelfstandig adviseur’ namens RegioBank. Daarvan blijft vanaf 28 mei blijft nog één RegioBank-loket over op de Bossche locatie. Op de nieuwe kantoorlocatie gaan in totaal twintig mensen werken voor Van Hooft & Postema en Knops Assurantiën. Zij bedienen meer dan 6.000 klanten.

Reageer op dit artikel