nieuws

NVGA houdt congres over volmachtdata

Branche 830

NVGA houdt congres over volmachtdata

Op woensdag 18 april wordt tijdens het jaarlijkse NVGA-congres de AM NVGA Innovatieprijs uitgereikt. De middag staat in het teken van volmachtdata.

Na de opening door NVGA-voorzitter Ron Gardenier zal de NVGA AM Innovatieprijs worden uitgereikt door juryleden Jannie Benedictus (hoofdredacteur AM) en Jorg Roodbeen (bestuurslid NVGA). Daarna gaan deskundige sprekers in op het thema: ‘Volmachtdata: goud waard’.

Privacy en gegevens

Harry Langevoort van IBM Watson zal spreken over nieuwe technologieën en de positie van de volmacht. Hij zal voorbeelden aanhalen van initiatieven waar partijen in de verzekeringsmarkt naar compleet nieuwe verdienmodellen overgaan en naar nieuwe services. Bart van der Sloot, expert in privacy en big data en verbonden aan Tilburg University gaat praten over de (privacy) grenzen van gegevensuitwisseling binnen het verzekeringsdomein.

Emeritus hoogleraar Stoewer sluit af met een keynote over de toekomst van ruimtevaart. Stoewer stond in 1973 aan de wieg van de bemande ruimtevaart in Europa en hij was de eerstverantwoordelijke van het Spacelab in Estec (Noordwijk). Hij voorspelt grote veranderingen zoals ‘internet in space’.

Reageer op dit artikel