nieuws

Ron Gardenier wordt ook bij Aon volmachtdirecteur

Branche 2205

Ron Gardenier wordt ook bij Aon volmachtdirecteur

In de nieuwe directie van Aon Risk Solutions wordt Ron Gardenier verantwoordelijk voor het volmachtbedrijf. Dat heeft de risico- en verzekeringsadviseur vandaag bekendgemaakt. Gardenier vervulde die functie de afgelopen drieënhalf jaar ook bij UMG dat onlangs door Aon is overgenomen.

Eerder werd al bekend dat Hans Groot de overstap van Aon Benfield naar de directie van Aon Risk Solutions. Hij is sinds 1 november chief broking officer. Verder bestaat het bestuur uit Marc van Nuland (CEO), Rogier Sparreboom, Coen Mom, Michiel van Meer en Stefan Weda.

Toekomst UMG-bestuurders

Voor Arto Willemsen (CFO UMG), Nico Dekker (directeur Meeùs), en Frank Kraakman (directeur IAK) lijkt vooralsnog geen plek in het nieuwe fusiebedrijf. Met hen wordt overleg gevoerd over hun toekomst, meldt Aon in een persbericht.

Reageer op dit artikel