nieuws

Peter Kruyt (CED) plotseling overleden

Branche 4935

Peter Kruyt, voormalig directeur van het Centrum Veilig Wonen (CVW, joint venture van Aracadis en CED) is onverwacht overleden, twaalf dagen nadat hij afscheid nam van het CVW. Kruyt genoot van een vakantie op Costa Rica waar hij werd getroffen door een hartstilstand. Hij was 57 jaar.

Peter Kruyt (CED) plotseling overleden

In een bericht aan relaties en de pers schrijft CED dat ze met intens verdriet moeten mededelen dat hun collega en directeur op 29 december geheel onverwacht is overleden aan een hartstilstand. “Peter was met vakantie en verbleef met zijn vrouw en twee zoons op Costa Rica, terwijl zijn dochter in Nederland was”, aldus het bericht. “Terugdenkend aan Peter zien wij een charismatisch, kundig en bevlogen leider en vooral een fijn en warm mens. Het plotselinge overlijden van Peter is heel onwerkelijk en zeer droevig. We leven mee met zijn vrouw, kinderen, familie en vrienden.”

Groningen

Kruyt werkte vanaf 2005 bij CED in diverse directiefuncties. Daarvoor was hij onder andere werkzaam bij De Goudse en Heineken. De afgelopen jaren gaf hij leiding aan het Centrum Veilig Wonen, een joint venture van Arcadis en CED. Het Centrum Veilig Wonen is de uitvoeringsorganisatie op het terrein van het herstellen van aardbevingsschade en het versterken van woningen in het gebied van het Groninger gasveld. Medio december 2017 nam Kruyt na 3,5 jaar, afscheid als algemeen directeur van het Centrum Veilig Wonen. Geeke Feiter is zijn opvolger, zij komt over van Nationale-Nederlanden.

 

Reageer op dit artikel