nieuws

Cunningham Lindsey overgenomen door branchegenoot Sedgwick

Branche 1529

Claimsmanagement- en expertisebedrijf Cunningham Lindsey is overgenomen door haar Amerikaanse branchegenoot Sedgwick Claims Management Services, Inc. De Nederlandse vestiging van Cunningham Lindsey verwacht geen organisatorische gevolgen door de overname. 

Cunningham Lindsey overgenomen door branchegenoot Sedgwick

Sedgwick is een wereldwijde aanbieder van innovatieve risk & benefit claims services met haar hoofdkantoor in Memphis (Tennessee). Het bedrijf telt ruim 15.000 medewerkers en is, onder andere via dochter Vericlaim, gevestigd op ruim 275 locaties in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Cunningham Lindsey telt 6.000 medewerkers die in 60 landen actief zijn.

Internationale footprint

Cunningham Lindsey Nederland toont zich bij monde van CEO Jeroen Fröhlich en directeur Peter van Rensen verheugd over de overname. “De overname stelt ons in staat om onze complementaire services verder uit te breiden en versterkt de status van Sedgwick als de wereldwijde aanbieder van innovatieve risk & benefit oplossingen. Bovendien vergroot het de internationale footprint van het bedrijf. (…) Voor Nederland verwachten we geen organisatorische veranderingen.”

Reageer op dit artikel