nieuws

Radar nomineert Ali B als meest irritante BN’er in reclamespot Yarden

Branche 4245

Radar nomineert Ali B als meest irritante BN’er in reclamespot Yarden

Tijdens de Radar-aflevering gisteravond zijn de nominaties bekendgemaakt voor de Loden Leeuw 2017. BN’er Ali B, uit een reclamespotje van uitvaartverzekeraar Yarden, is genomineerd binnen de categorie ‘meest irritante BN’er’.

De Loden Leeuw is de publieksprijs die Radar elk jaar weer uitreikt aan de meest irritante reclame van het jaar en de meest irritante BN’er in een reclame.

Consumenten konden de afgelopen maanden via de website van Radar de irritantste reclames opgeven. En irritatie was er volgens het programma volop, het regende duizenden nominaties. In de televisiereclame van Yarden vertelt Ali B zijn persoonlijke verhaal over het afscheid en de dood van zijn vader. In deze categorie werden ook Paul Haenen (Pricewise) en Winston Gerschtanowitz (Robijn) genomineerd.

In de categorie genomineerde reclames zijn de volgende campagnes te vinden: Albert Heijn (Buik billen bonus), Becam (Hij, zij en zij) en Gamma (Het 250 stappenplan van de bemoeizuchtige schoonvader).

In 2015 ging de Loden Leeuw naar actrice Adelheid Roosen die met 46% van de stemmen werd verkozen tot meest irritante BN’er door haar optreden in een reclamespot van Yarden.

Reageer op dit artikel