nieuws

Ook Aad van der Klugt weg bij Vivat

Branche 6777

Amper drie weken nadat bekend werd dat de general manager Digitaal Vivat verlaat, stapt nu ook de general manager Individueel Leven op bij Vivat. Een verschil van inzicht heeft er toe geleid dat Aad van der Klugt de verzekeraar per 2 november heeft verlaten. Fernando Franco Hagel (Digitaal) ging hem vorig maand voor. 

Ook Aad van der Klugt weg bij Vivat

Van der Klugt (foto) was amper een jaar in dienst als general manager voor de productlijn Individueel Leven. Volgens een woordvoerder van Vivat ligt een verschil van inzicht over de aanscherping van de strategie ten grondslag aan diens vertrek.  “Daarom is in constructief overleg met Aad besloten dat hij Vivat zal verlaten”, aldus de woordvoerder. Het huidige managementteam van Individual Life zal de taken van Van der Klugt onderling verdelen en overnemen.

Diverse directiefuncties

Voor zijn aantreden bij Vivat in februari 2016 als COO bij pensioenlabel Zwitserleven, werkte Van der Klugt  in diverse directiefuncties bij het collectieve en individuele bedrijf van Nationale-Nederlanden (10 jaar) en bij Loyalis/APG en Van Lanschot Chabot.

Gewijzigde inzichten

Ook Fernando Franco Hagel vertrok vorige maand alweer snel bij Vivat als general manager Digitaal, waarbij de verzekeraar “gewijzigde inzichten en keuzes”, als reden aangaf. Volgens de verzekeraar ging het daarbij specifiek om de toekomstige richting van de productline Digital.

 

Reageer op dit artikel