nieuws

Nieuwe kansen voor adviseurs dankzij digitalisering

Branche 1309

Is robotadvies een bedreiging of juist een kans? Een gesprek tussen Jack Hommel, directeur Bedrijven Avéro Achmea en Arno Brons, managing consultant bij Voorzie.

Nieuwe kansen voor adviseurs dankzij digitalisering

Vanuit de campagne ‘de waarde van advies’ staat dit jaar het thema digitale transformatie centraal. Momenteel een belangrijk thema in de markt. Doordat klanten steeds meer zelf kunnen, kijken adviseurs extra goed naar wat die ontwikkelingen betekenen voor hun positie. Wat zijn concrete mogelijkheden om succesvol inhoud te geven aan die veranderingen? Is robotadvies een bedreiging of juist een kans? Jack Hommel, directeur Bedrijven en Arno Brons, managing consultant bij Voorzie, gaan hierover samen in gesprek. Lees het hele artikel in het 5e Adfiz magazine.

Dit is een partnerbijdrage van Avéro Achmea. Bekijk hier een volledig overzicht van partnerberichten van Avéro Achmea.

Reageer op dit artikel