nieuws

Centraal Beheer biedt gratis ‘sintverzekering’ tegen pakjesavondstress

Branche 1955

De dag voor aankomst van Sinterklaas in Dokkum brengt Centraal Beheer een #zininsint-verzekering op de markt voor een stressarme pakjesavond. De ‘polis’ biedt een gratis surprise, gedicht en cadeautips van de Sint. Schoorsteenschade en chocoladevlekken vallen buiten de dekking, waarschuwt de verzekeraar.

Centraal Beheer biedt gratis ‘sintverzekering’ tegen pakjesavondstress

De #zininsint-verzekering bevat drie varianten: basis, uitgebreid en allrisk. Basis bestaat uit een snelle surprise: een download van een mijter met een persoonlijke tekst. Uitgebreide dekking biedt bovendien een persoonlijk gedicht voor pakjesavond. Wie kiest voor allrisk kan ook nog via Facebook chatten met Sinterklaas om cadeau-ideeën op te doen. Alle varianten zijn gratis.

Grote letters de baas

Uitgesloten van dekking zijn volgens Centraal Beheer chocoladevlekken, schoorsteenschade, uitpakstress, dakpannenbreuk en opstal voor Amerigo. Verborgen voorwaarden zijn er niet. “In het grote boek van Sinterklaas / zijn de grote letters de baas / Omdat een oude baas als ik slecht ziet / kent het boek kleine lettertjes niet”, dicht de verzekeraar. Volgens de eigen website ‘beoordelen’ klanten de verzekering  met 4,5 van de 5 pepernoten.

Pieten

Aan de pietendiscussie waagt Centraal Beheer zich niet. Op de vraag in de FAQ waarom er geen pieten te zien zijn, dicht de verzekeraar het volgende: “Deze verzekering is bedacht door de Sint / Omdat hij helpen zo belangrijk vindt / In hulp geven is hij een man van faam / Daarom draagt de verzekering zijn naam / Als de Pieten hier meer van hadden geweten / Had het wel Pietenverzekering geheten.”

Reageer op dit artikel