nieuws

Building Trust centraal op amdag 2017

Branche 780

De verzekeringsbranche is op de goede weg. Maar de denkbeeldige kloof tussen de sector en de klant is nog niet helemaal gedicht. Daarvoor is meer vertrouwen nodig. Building Trust is het centrale thema van de am:dag 2017 op 21 november in het Beatrixtheater in Utrecht.

Building Trust centraal op amdag 2017

Dagvoorzitter Jort Kelder zal op het plenaire podium in gesprek gaan over Building Trust met Jos Baeten (ASR), Enno Wiertsema (Adfiz), Annemarie van Gaal (columnist en ondernemer) en Karina Raaijmakers (AFM). De uitkomsten van een onderzoek onder bezoekers van amweb naar vertrouwen vormen de rode draad van dit gesprek. Daarna zal klantvriendelijkheidsexpert Bas Hoogland, bekend van Landal Greenparks, zijn ervaringen over klantvertrouwen delen met het publiek.

Sessies

Na de lunch op de beursvloer kunnen deelnemers kiezen uit zo’n dertig parallelsessies over uiteenlopende onderwerpen. Onder andere AFM en Kifid zijn van de partij. In de workshop van Kifid ervaren deelnemers aan den lijve hoe een klachtenprocedure in zijn werk gaat. AFM-medewerkers zullen de belangrijkste onderwerpen uit de nieuwe IDD toelichten.

Insurtechplein

De hele dag door is het Insurtechplein open, een initiatief van CED, Postex en RISK. Bezoekers kunnen zich daar laten bijpraten over de nieuwste technische ontwikkelingen: van chatbots tot volledig geautomatiseerde schadebehandeling en van e-mailverzending gebaseerd op het klantprofiel tot het praten met de virtuele assistenten van Google en Amazon.
Erbij zijn? Aanmelden kan hier.

Reageer op dit artikel