nieuws

25-jarige stuurt foto’s voor- en achterkant van zichzelf voor autoverzekering

Branche 14108

In de hoogtijdagen van de ‘selfie-cultuur’ stuurde Alyssa Stringfellow uit Arkansas (VS) onlangs foto’s van de voor-, achter- en zijkant van zichzelf om een autoverzekering te regelen. De 25-jarige lerares noemde het haar ‘blondste moment’ ooit.

25-jarige stuurt foto’s voor- en achterkant van zichzelf voor autoverzekering

Stringfellow publiceerde haar blunder op Facebook. Volgens de BBC schaamde ze zich diep toen de verzekeraar wees op de fout die ze had gemaakt.

De 25-jarige maakte de foto’s nadat haar oma door had gegeven dat de verzekeraar haar rijbewijsnummer nodig had, haar geboortedatum en een foto van ‘elke kant’. De lerares besloot over haar schaamte heen te stappen en deelde haar fout. Haar verhaal is inmiddels wereldwijd gedeeld.

 

Reageer op dit artikel