nieuws

Hans Groot benoemd tot Chief Broking Officer Aon Risk Solutions

Branche 1120

Hans Groot (53) wordt per 1 november Chief Broking Officer (CBO) en lid van de directie van Aon Risk Solutions. Met deze benoeming legt hij zijn taken neer als CCO/COO van Aon Benfield Netherlands.

Hans Groot benoemd tot Chief Broking Officer Aon Risk Solutions

Groot heeft meer dan vijfentwintig jaar ervaring in de verzekerings- en herverzekeringsindustrie. Hij was eerder werkzaam als CEO Europa bij schade-expert Cunningham Lindsey. Daarvoor werkte hij bij de Delta Lloyd groep in diverse management- en directiefuncties in binnen- en buitenland.

Hans Groot: “De samenwerking en kennisdeling tussen Aon Risk Solutions, Aon Benfield en Aon Hewitt wordt steeds sterker. Ik zie ernaar uit dit in het belang van onze klanten en markten een extra push te gaan geven.”

Dubbelrol

Met de komst van Groot komt er een einde aan de dubbelrol van Stefan Weda. Hij was na het vertrek van Hans Taal in april van dit jaar zowel CBO als CCO van Aon Risk Solutions. Bij Aon Benfield is er nog geen opvolger gevonden voor Groot.

Reageer op dit artikel