nieuws

Hagel Franco al weer weg als baas digitaal bij Vivat

Branche 6133

Hagel Franco al weer weg als baas digitaal bij Vivat

Amper een jaar na zijn aantreden bij Vivat als general manager digitaal gaat Fernando Hagel Franco al weer weg bij Vivat. Beide partijen hebben ‘gezamenlijk’ besloten het arbeidscontract niet te verlengen. Alexander van Dijk, hoofd digital commerce, neemt de positie van Hagel Franco tijdelijk waar. 

Vivat stelt dat het vertrek van Hagel Franco te wijten is aan gewijzigde inzichten en keuzes. Daarbij gaat het volgens de verzekeraar specifiek om de toekomstige richting van de productline Digital.

Vertrek bij BinckBank

Het is het tweede dienstverband van Hagel Franco (44) in relatief korte tijd dat een voortijdig einde kent. Voor zijn aantreden bij Vivat in september 2016 werkte hij als Country Managing Director bij BinckBank. Daar vertrok Hagel Franco in augustus 2015 vanwege een verschil van inzicht over het te voeren beleid.

 

 

Reageer op dit artikel