nieuws

De Letselschade Raad neemt afscheid van directeur Deborah Lauria

Branche 1049

Het bestuur van De Letselschade Raad heeft bekend gemaakt dat zij afscheid heeft genomen van directeur Deborah Lauria. Lauria is zeven jaar actief geweest voor de raad.

De Letselschade Raad neemt afscheid van directeur Deborah Lauria

Het bestuur van De Letselschade Raad meldt dat zij “zeer tevreden terugkijkt op de samenwerking met Deborah Lauria”. Lauria heeft onder andere ook voor het Openbaar Ministerie gewerkt. Het bestuur van De Letselschade Raad heeft opdracht gegeven aan een executive search- en adviesbureau om een nieuwe directeur te werven. Met ingang van deze maand neemt Theo Kremer, voormalig algemeen directeur van de Stichting Personenschade Instituut van Verzekeraars (PIV), de functie van Deborah Lauria tijdelijk waar. Lauria treedt per 1 november 2017 als directeur in dienst bij Cliëntenbelang Amsterdam.

 

Reageer op dit artikel